My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


måndag 6 februari 2012

Ont i bakfickan

Vi tog en långpromenad i lördags, 11km pulsade vi fram i snön över sjön. Det var så vackert väder, bitande kallt och mycket att titta på. Det var som att hela lilla Kungsör hade kommit till liv. Vi satt en stund och tittade på ett bilrace ute på Mälaren där vi brukar bada på somrarna. Riktigt häftigt var det.

När vi kommit halvägs började jag få ont i nedre delen av ryggen igen, samma ställe som jag fick ont när jag sprang. En smärta som går ner i rumpan och strålar vidare ner i högerbenet. Mamma trodde att det var något som heter isch-nerv någonting (vad hette det?) som kommer i kläm. Tydligen hade min morfar haft samma problem en gång i tiden. Han beskrev det som en smärta i bakfickan, haha!

Det gör mig stel och får mig att halta lite lätt. Jag tog en promenad med James när han red dagen efter också, och det kändes fortfarande. Skit skit skit. Det funkar att gå ändå men jag hoppas verkligen att det inte blir värre.

Jag känner mig som en 26-årig tant.

4 kommentarer:

 1. Härligt med en långpromenad! :) jobbigt med smärtan, på ett sätt hoppas man ju att det är på grund av graviditeten så att det försvinner sen igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är faktiskt sant! Jag fick mail av en kompis som hade haft samma problem i början av graviditeten, och hennes gick över efter 5 månader. Så förhoppningsvis blir det samma sak för mig :)

   Radera
 2. Gå till en sjukgymnast och kolla upp vad det är så det inte blir värre :)
  Önskar att jag hade kollat upp smärtan tidigare, det visade ju sig att det var foglossningssmärtor och jag har själv gjort dem värre genom att försöka gå ändå. Lite tokigt :)

  Tack för din kommentar =) det värmer att du kallar mina gravidutbrott för gulliga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det borde jag kanske göra..! Jag ska testa att vila någon vecka och se om det blir bättre först, annars får jag nog ta tag i det innan det blir värre.
   Haha ja men visst är det ganska gulligt, särskilt anledningen till utbrottet! Det kommer du nog själv att tycka också när du tänker tillbaka. ;)

   Radera