My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


onsdag 25 april 2012

Vem är måtta och varför ska jag dricka med honom?

Vad konstigt egentligen att jag inte har druckit nu på över ett halvår. Jag som älskar att ta ett glas vin eller en cider när man sitter ute på sommarkvällarna. Kanske är det bra att jag inte varit gravid över sommaren, för jag känner verkligen inte att jag har missat något.

Jag trodde att jag skulle sakna att dricka, men det gör jag verkligen inte. Det är det sista jag är sugen på, jag tänker inte ens på vin. De enda gångerna det är lite tråkigt är om man går ut och ska ta en fördrink innan maten. Då är det inte så jätte kul att sitta där med ett glas vatten. Visst kan man ta alkoholfritt vin om det finns, men jag är verkligen inte sugen på sånt alls.

Nej jag ser fram emot i sommar. Jag kommer amma då, men en liten spritzer när man inte ska mata på ett tag kan man i alla fall få unna sig.

Jag är inte någon stordrickare vanligtvis, och blir det någon drink i sommar så kommer jag hålla mig till cider från ICA och svaga spritzers (vin blandat med sockerdricka typ). Jag skulle aldrig dricka mig full när jag har ansvar för en liten bebis.
Även James har sagt att han kommer att hålla sig till folköl om han vill dricka i sommar, vilket jag tycker låter vettigt. Var sak har sin tid.


Party party, här fyller jag 25!


2 kommentarer:

 1. Håller med dig. Jag trodde med jag skulle sakna att dricka mer än jag faktiskt gör. Det jag kan sakna nu när våren är på G är en kall Öl. Men det löser jag med alkoholfri variant. Man kan ju alltid låtsas lite. Jag kommer ju dock inte vara gravid i sommar så då kanske man kan dricka nån öl. Men som du skriver.. var sak har verkligen sin tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är lite lustigt hur lite jag faktiskt saknat det, vin är det sista jag är sugen på just nu. Som tur är drack vi så mycket vin på vårt bröllopsresa i somras så det nog väger upp för ett helt år ;)
   Ja men något ska man väl kunna unna sig i sommar, man behöver ju som sagt inte dricka sig full! Iof är man nog väldigt lättpåverkad efter så lång tid nykter, haha!

   Radera