My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


tisdag 31 januari 2012

Det är en hon

Så jag hade helt fel när jag trodde att det var en liten pojke som bor inne i min mage. Det visar bara på att allt man läser är fel fel fel. Det har stått saker som att är man inte sötsugen och inte mår illa så brukar det vara en kille, men det stämmer alltså inte.

Jag blev så förvånad när de berättade att det är en liten flicka. Jag var tvungen att ställa om allt jag har haft i huvudet. Nu känns det helt underbart och jag kan inte fatta att vi ska få en liten dotter, vilken dröm!!

Jag känner mig så mycket lugnare nu, mest för att jag vet att allt ser bra ut. Men jag tycker även att det känns väldigt bra att veta vad det är för en liten filur som ligger där inne - jag bär runt på en liten tjej!


Jag kom på mig själv med att sitta och tänka "tänk att vi har sån tur att vi kommer få en liten dotter!". Sen skrattade jag för mig själv, för när jag trodde det var en pojke tänkte jag "tänk att vi har sån tur att vi får en liten son!".

Ja som jag sagt innan, det spelade oss verkligen ingen roll vad det var, men nu känns det underbart att veta att vi kommer bli föräldrar till en dotter. Vår lilla tjej.


10 kommentarer:

 1. åh vad roligt med en egen liten tjej, grattis!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja alldeles egen som man får behålla :)

   Radera
 2. Åhhh!! Så glad för er skull!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Snart får du träffan bulan :)

   Radera
 3. Och jag är så glad att få ett barnbarn till <3
  Hon ska väl heta något som Runa, Ruth,Dolly, Doris, Ingrid, eller...? Bara som förslag alltså. Hahaha... Ni får ju se vem hon är när ni fått henne :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade ditt förslag Ruth-Runa! Haha!

   Radera
 4. Åh så underbart. grattis grattis! Vi har också varit helt inne på att vi ska få en liten pojke.. men sista tiden har ja börjat tänka om.. haha herregud de e ju verkligen 50/50 så de blir spännand eo se sen när dessa 20 veckor har gått. Ja va ganska sugen på att ta reda på könet men Martin vill att de ska bli en överraskning, så, så fick de bli :)

  Härligt att allt såg bra ut! Grattis grattis till lilltjejen, nu får ni börja klura ordentligt på namn ;)
  Du ser väldigt lycklig ut på bilden :)

  Vår lilla krabat låg ochså med huvudet neråt sådär, hihi

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det konstigt hur man kan vara så säker! Men det här visade ju att man kan ha helt fel :) spännande med en överraskning, då längtar man nog ännu mer tills den kommer ut så man får se :)
   Ja nu är det namn som gäller, vi vill gärna ha några alternativ som vi kan välja mellan när hon väl kommer. Så spännande, snart halva tiden klar!!

   Kram

   Radera
 5. Woooohooooo! Här ligger jag månader bakom. Stor stor grattis, underbart!

  SvaraRadera