My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


torsdag 26 januari 2012

Det går nog inte längre

Jag tror faktiskt inte att jag kan springa så mycket längre till, och det smärtar mig. Jag trodde att jag var tuffare än så, en av de personer som skulle kunna springa ändå fram tills de föder typ.

Promenader i all ära, men min älskade löpning har jag väldigt svårt att ge upp. Bästa träningen jag någonsin har provat, och jag tycker att det har börjat gå lättare igen efter en tung period.

Varje gång jag har sprungit på senaste tiden har jag fått så jäkla ont i nedre delen av ryggen/höfterna, och det har inte blivit bättre fast jag har gett det flera försök nu. I onsdags så fick jag även ont i nedre delen av magen. Inte på något sätt så att det känns som att det är någon fara, utan mer som att det skaver mot höftbenen på något konstigt sätt.

Jag hatar att stretcha
Hur som helst så kanske jag snart måste se mig besegrad. Imorgon skulle vi ha sprungit, men jag tror att jag ska låna mammas stavar och se hur det är att gå med dem istället. Se om det funkar bättre, i så fall är det ett bra alternativ. Jag måste få röra på mig annars blir jag rastlös.

2 kommentarer:

  1. Jag tror det skulle passa dig med stavar!Man går snabbt och får en allsidig träning. Det kan nästan jämföras med att åka längdskidor. ( jag kände mig fånig när jag började "stava", men det har gått över)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att jag får låna dem, jag ska prova imorgon :)

      Radera