My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


fredag 24 februari 2012

Second Hand?

Åh vad jag funderar på bebisens rum. Jag vill ju verkligen att det ska vara perfekt, samtidigt som vi inte vill lägga en förmögenhet på alla grejer som måste köpas.

Ungefär såhär hade vi tänkt möblera. Väldigt fin och korrekt ritning av mig gjord i paint. Hehe.

Dörr till höger och neråt är fönstret
Det vi ska köpa är alltså spälsäng, skötbord med byrå, garderob och fåtölj. Allt det här kan man ju ha kvar även när hon blivit lite större. Spjälsängarna vi har tittat på är sånna som man kan ta bort en sida på och sen ha som vanlig barnsäng.

Jag har tittat runt lite på blocket.se efter begagnat, men det är svårt. Då får man inte allt matchande, man vet inte hur använt det är och man får såklart inte exakt det man vill ha. Det är klart att man kan köpa vissa saker second hand, men när det är möbler man planerar att ha kvar så tycker jag det skulle kännas bra att köpa något man verkligen är nöjd med.

Vi jämför även priser mellan Sverige och England, och det är bra mycket billigare i England, plus att det finns ett större utbud.

I helgen ska vi tömma hela rummet, och sen ta en riktigt funderare på vad vi ska fylla det med.

4 kommentarer:

 1. Sv, ja det får vi verkligen hoppas =) Vet att vissa har problem även efter förlossningen men jag hoppas att det går över fort.

  Ikea har ett erbjudande nu i helgen, om man köper en spjälsängsmadrass så får man en spjälsäng tror jag det var. Kolla det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg faktiskt det erbjudandet, himla bra! Men vi ska fundera lite mer på hur vi ska göra. Vi har ju ett bra tag på oss än ;)

   Radera
 2. Hehe ja frisören sa också att den går som blond, men för mig känns det jättemörkt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet hur det känns, det tar ett tag att vänja sig! Jag testade på mörkare i höstas, sen ville jag bli blond igen, men nu saknar jag faktiskt att ha lite mörkare hår. Det är jätte fint!! :)

   Radera