My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


måndag 2 april 2012

Hungern

Nu har jag börjat känna av att jag är mer hungrig än vanligt. Det har jag egentligen inte känt förrän nu, tvärt om har jag haft lite svårt att äta stora portioner. Helt plötsligt har jag inga problem med det, vill bara äta äta äta. 

Jag trodde som jag skrev innan att jag kunde äta sött som vanligt, men det verkar inte riktigt funka så. Tog en kaka häromdagen och fick en äcklig halsbränna så jag skippar nog det om jag inte verkligen är jätte sugen. Glass funkar hur bra som helst! Men annars är det mat jag är sugen på, känns som jag kan äta hur mycket som helst.

Det är konstigt hur hjärnan funkar, för på nåt sätt tar det ändå emot att vräka i sig när man samtidigt ser siffrorna på vågen öka snabbare än de någonsin gjort förut. Jag vet att det ska vara så, är normalt mm, men jag tycker ändå det är svårt att få in i huvudet.

Jag är lite av en kontrollmänniska, och här får jag anstränga mig att släppa kontrollen och lyssna på vad kroppen vill ha. Mat. Är det då någon som kommenterar på att jag äter mycket så tar jag verkligen åt mig. Låt mig äta ifred liksom.

Är det någon som känner igen sig - förstår ni hur jag menar?

8 kommentarer:

 1. Absolut ja känner igen mig!!!

  SvaraRadera
 2. Absolut, du är inte ensam! Känns som jag är konstant sugen på ngt. Man får hejda sig ibland :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är svårt att veta hur mycket man ska stoppa i sig när man är konstant hungrig. Men barnmorskan sa att man inte behöver så mycket mer än vanligt egentligen, typ en extra macka och frukt per dag. Haha ja svårt det där!

   Radera
 3. Ja, att vara gravid med viktökning och allt vad det innebär kan lätt sätta små grillor i huvudet på en. Speciellt som alla plötsligt har rätt att kommentera och analyser din mage och din kropp bara för att du blivit gravid liksom. Kanske är du mer hungrig just nu eftersom du börjat träna mera med? Då gör du ju av med kalorier som du måste kompensera för...en tanke bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja speciellt i början ogillade jag att folk kommenterade det när det typ inte ens syntes än och man bara såg lite degig ut :P Det har jag faktiskt inte tänkt på, men ökad träning är ju egentligen en självklar anledning till ökad aptit! Smart!! :)

   Radera
 4. Jo du.. det där känner man igen.. Jag är mer sugen på riktig mat .. typ husman och sådan mat. är inte så sugen på sötsaker direkt utan mat ska det vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, har aldrig älskat mat så mycket!! :D

   Radera