My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


lördag 7 april 2012

Resultat

Jag blir starkare och starkare nu, det känns. Jag bättrar på farten på crosstrainern lite varje gång, och ökar även på vikterna när jag kör med hantlar. Go Charlotta!

Självklart tar jag det ändå ganska lugnt, lyssnar på kroppen och saktar ner om jag blir för anfådd, men det känns himla bra måste jag säga. Jag kan ju ändå fortsätta försöka vara vältränad på alla kroppsdelar utom just magen.

Magen har alltid varit mitt fokus innan när jag har tränat, hur långt och fort jag orkar springa och hur magen ser ut har varit mitt sätt att se resultat av min träning. Nu får jag helt enkelt tänka om lite (som med så mycket annat) och istället fokusera på förbättringarna jag gör, och hur jag mår.
För man mår ju så mycket bättre när man tränar, och man orkar mer.

I somras sprang jag och körde mycket magträning
Ja nog om träningen nu, jag är verkligen inget träningsfreak som bara pratar träning utan jag är bara glad att jag har hittat något som passar min nya lite rundare form, haha!

Stretching av ishias nerven. Lägg upp benet på ett bord (eller något lägre om du är stel som jag) och luta dig framåt. Drar i hela rumpan kan jag säga. Jag fick tipset av massören.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker det är helt underbart att man kan träna sålänge som möjligt när man är gravid, givetvis att man inte drar på för mkt utan känner sig för. Hoppas vi kan hålla på så länge som möjligt för det underlättar både förlossningen och återhämtningen av den med. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis! Jag tjatar på om det, men det är för att jag verkligen känner att jag mår så mycket bättre av det, och jag är så glad för att ha hittat en träningsform som funkar! :)

   Radera
 2. Hej, hur får du kommentarerna skickade till mobilen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har min hotmail direkt i min i-Phone, och man kan välja på inställningar på bloggen att få kommentarerna direkt till sin mail. :)
   Så de är kopplade till mailen som är kopplade till mobilen ;)

   Radera