My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


måndag 9 april 2012

Mag-träff

Igår hade jag besök av två av tjejerna från föräldragruppen.

Jag som var lite besviken på att det inte blev nåt planerat vid själva träffarna blev jätte glad när en av tjejerna mailade mig för ett tag sen.
Hon kunde inte vara med på träffarna, så jag hade aldrig träffat henne innan, men efter att ha mailat fram och tillbaka ett tag så bestämde vi oss för att ta en fika med magarna. Hon hade även kontakt med en av de andra tjejerna från gruppen, så vi bestämde oss för att ses alla tre. Så himla kul när någon tar ett sånt initiativ tycker jag!


Så de kom hit för en fika igår eftermiddag, och det är så himla roligt att träffa andra som är gravida! Det känns konstigt att inte vara den enda med mage, men också väldigt skönt eftersom man har full förståelse för varandra. Det blev såklart massor av gravidprat! De har båda gått längre än mig, och ska ha barn om bara några veckor! Gud vad spännande!!!
Det jag tänkte på när jag såg dem var att de ändå inte var så jätte mycket större än mig, och inte verkade "lida" mer av graviditeten än vad jag gör, så förhoppningsvis kommer mina sista 10-12 veckor också att gå ganska lindrigt utan några större förändringar. Vi får se. Jag fick liksom för mig att alla som är i slutet av sin graviditet vaggar fram, knappt kan resa sig och är så trötta så de knappt kan prata, men så är det alltså inte. Skönt att se!

Jag hoppas att vi hinner träffas igen någon gång innan bebisarna börjar komma, men sen kommer det ju bli hur spännande som helst att träffa dem med deras bebisar och höra hur de upplevde förlossningen och hur det är att vara nybliven mamma.

En massa fika

Jag fick jätte fina blommor!

5 kommentarer:

 1. Vad mysigt det låter :) Vad är det för föräldrargrupp som du börjat gå på? Är det från någon profylaxkurs eller är det nåt som MVC anordnat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är genom MVC. Det var fyra gånger men den har slutat nu, det var därför jag tyckte det är kul att man kan hålla lite kontakt efteråt.
   Vi var "sist" i gruppen som var ganska spridd i BF datum då vi bor i en liten stad, så två av mammorna har redan fått sina bebisar :)

   Radera
 2. Åh vad kul med lite mammaträffar utanför MVC. Tyvärr så verkar mammorna i vår grupp inte så jättepigga på det hela. En har redan fått. Vi är oxå sist i gruppen, men med dessa förvärkar och sd så vetifan om jag inte hinner klå några. :)

  Får nog ta och föreslå en fika för mammorna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det verkade inte de i min grupp heller tyckte jag, men kanske var det bara så att någon behövde ta initiativet. Det är himla kul att träffa andra i samma situation :)
   Ja vad spännande, jag håller lite extra koll på din blogg för att se om det händer nåt haha!! :D

   Radera
 3. Men vad roligt!!!!! Jag ser fram emot när jag ska träffa gruppen med vilket är om två veckor, ska bli kul att träffa "likasinnade". =)

  SvaraRadera