My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


torsdag 22 mars 2012

Jag känner dig

Alltså finns det något mer magiskt än att känns ett litet liv röra sig inne i sig själv? Borta är de där små fladdren som man inte ens var säker på att man kände - nej nu känner jag henne där inne! Man ser till och med hur magen rör sig!

Jag känner hur hon bökar runt. Ibland sparkar hon till men oftast så känns det mest som att hon byter ställning, och puttar lite försiktigt. Jag känner ofta både långt ner till höger och uppe till vänster samtidigt, vilket antagligen betyder att hon ligger lite snett nedåt och sparkar med både armar och ben.

Ja ni som är gravida eller har varit det förstår ju vilken magiskt känsla det är. När man sätter handen på magen och hon är precis där! Sparkar eller buffar en på handen! Jag rör mitt barn!

Även James kan spendera timmar med handen på min mage, han känner varje lite puff och spark. På ett sätt kan han ju komma ännu närmare eftersom han kan lägga huvudet där.

Det är underbart och fantastiskt, overkligt och så otroligt spännande!! Vi har skapat något som lever och rör sig, det är helt ofattbart!

6 kommentarer:

 1. Tack så mycket :) han är så himla underbar!

  Nej, finns det någon häftigare känsla? Känns väldigt konstigt nu när det inte rör sig i magen längre och jag har honom här istället. svårt att förstå. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det känns tomt där inne! Men vad underbart det vore att ha henne här så man får börja lära känna henne :) Hoppas allt går bra!! :)

   Radera
 2. Känslan är magisk och vi längtar med till liten kikar ut men inte riktigt än. om 3måndager är det ok... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja om tre månader skulle vara perfekt!! :D

   Radera
 3. jag minns hur det var :) Men jag önskade mig en dragkedja på magen för att kunna titta på barnet, och sedan dra igen för att skydda det lilla livet. Rätt knäppt tyckte jag, men när de finns i ens mage så vet man att det ligger tryggt där inne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo fast man kan ju inte kolla till dem på samma sätt som när de ät utanför magen. Men en glasmage vore coolt :)

   Radera