My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


fredag 23 mars 2012

Våfflor med sylt

Jag undrar om den här perioden av att inte vilja ha några sötsaker börjar ta slut? Jag provade i helgen en glass som Spanienfrugan hade tipsat om (gud vad man blir hungrig av att gå in på hennes blogg, allt ser så gott ut!).

Det var en ny lakritssås från O'hoj, som stelnar när man har den på glassen så den smakar typ som utsidan som en Lakritspuck. Åh vad gott det lät, och jag som älskar lakrits blev så sugen på att prova.
Lite glass med mycket sås testade jag och den var god, men jag var lite besviken på vaniljglassen som jag köpte. Den smakade inte alls så gott som jag hade tänkt mig. Sen låg jag på soffan och mådde illa en timme. Jag vet inte om jag sockerchockade min kropp eftersom den inte har fått så mycket socker under en ganska lång tid nu.

Sen har jag fått dille på att ha ananas i min yoghurt på morgonen, och det är väl sött om nåt? Jag var också så sjukt sugen på våfflor med sylt efter att ha sett det på flera olika bloggar (plus att det ju faktiskt är våffeldagen på söndag!), så igår åkte vi hem till mamma och pappa och kalasade på våfflor! Mums vad gott det var, med lite glass och hallon på! Och efter det mådde jag inte illa alls.Så kanske är det så att sockersuget sakta men säkert börjar komma tillbaka. Jag hoppas nästan den, för det har inte känts normalt att vara så totalt ointresserad av sötsaker. Visst man behöver inte moffa i sig hur mycket som helst, men en glass i vårsolen är så härligt och då vill man ju att den ska smaka gott!

Jag på Gotland 2010


2 kommentarer:

  1. Å vad jag längtar tillbaka ;) det var Nice ;)/christin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst var det! Jag ser fram emot fler Gotlands semestrar i framtiden!!! :D Kram på dig!

      Radera