My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


måndag 16 januari 2012

Hur stor ska jag bli?

Allvarligt talat, hur stor är det tänkt att jag ska bli?? Jag tycker redan att magen är spänd, såhär stor har jag aldrig varit förut och det känns ovant. Jag känner mig klumpig och tycker magen är i vägen när jag ska böja mig ner. Iof tycker jag att min mage är mindre idag än vad den var i helgen, är det normalt!?? Bebisen kan ju inte bara ha försvunnit eller krympt? Kan den ha flyttat sig, eller är det beroende på vad man har ätit osv?

Framåt kvällen kom den tillbaka lite.
(Vecka 17+1)
Jag kan inte fatta att jag ska bli så mycket större. Hur är det möjligt? Herre gud vad min mage kommer spricka, jag kan bara inte tänka mig att den kan tänja ut sig så mycket. Bebisen kommer jag kunna klättra ut genom sprickorna tillslut.

2 kommentarer:

 1. Tack så mycket. :)

  Ja den där magen du, den växer och växer. Och ibland flyttar bebis på sig och då känns den mindre. Men det är iaf mycket mysigare än nu, degklumpen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja i morse var den nästan platt igen?? Hur konstigt som helst! Men nu har den kommit tillbaka igen, konstigt det där! :) Hahaha ja man känner sig inte tjock på det sättet eftersom den är hård, det blir väl annat sen. Men den drar ju ihop sig igen tids nog :)

   Radera