My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


tisdag 17 januari 2012

Små guldkorn

Våra kompisar som också bor i Kungsör kom över på en fika i helgen. De är faktiskt de enda vi känner i Kungsör, eftersom vi båda jobbar i Eskilstuna och sällan är där. Det kommer antaligen förändras när man gått i föräldragrupper osv. Jag hoppas det, annars kommer jag bli väldigt ensam som mammaledig!

Hur som helst så erbjöd de sig att ibland hjälpa till med bebisen. Ta med honom på en promenad om vi behöver sova, eller duscha, eller vad som helst. Just de där haltimmes-pauserna var guld värda för dem när de precis hade fått sin lilla. Camilla har sina föräldrar i Kungsör, men eftersom vi inte har det så ville de att vi ska veta att de finns. Det känns ju underbart att veta, jag hade inte ens tänkt på sånt, att man kan behöva hjälp ibland.

Självklart kommer vi att kunna få hjälp på andra håll, av mina föräldrar och syster kanske och andra kompisar. Men vi är så tacksamma för att veta att det finns någon i närheten som ställer upp när det behövs.

4 kommentarer:

 1. Jag kan också hjälpa till (om du visar mig hur man gör och jag får vänja mig vid att inte vara rädd för bebisar, haha). Det är trots allt bara 20 minuter för mig att åka.
  Kramis på dig, Em

  SvaraRadera
 2. Vad gullig du är! Klart jag ska lära dig, jag måste bara lära mig själv först haha! :) Vi kan lära oss tillsammans :) Jag uppskattar det!! Kram

  SvaraRadera
 3. Vet du vad som hände igår då? Jag höll i en bebis för första gången i hela mitt liv! Det är STORT! Så nu kan jag det iaf, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad modig!! :D Du ser, det kommer nog gå hur bra som helst!! :)

   Radera