My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


torsdag 19 januari 2012

Oro

Tydligen är det väldigt olika vilken vecka man börjar känna bebisens rörelser. Jag har känt hur det fladdrar till några gånger, men nu var det några dagar sen. Då börjar jag såklart oroa mig. Hallå? Är du ok där inne? Ge mig ett tecken!

Såhär ser bebisen ut i vecka 17
Han kanske sover?

Jag läste någonstans att man kan dricka kallt vatten då de kan känna av temperaturskillnaden och försöker flytta sig bort från det kalla. Om det är sant vet jag inte, men jag hällde i alla fall i mig ett stort glas iskallt vatten, så jag nästan fick kramp i halsen. Och jag tyckte att det fladdrade till lite, men som vanligt kan jag inte vara helt säker. Det är såååå himla svagt jämt. Det är typ som när man tror att mobilen vibrerade och man fick ett sms, men så tittar man och det var inte det. En modern liknelse.

Nej nu vill jag ha bevis på att allt är bra, och jag längtar verkligen till ultraljudet nästa vecka!


Här dricker jag vin i Hyde Park. Det var ett tag sen dock.


4 kommentarer:

 1. Jag tror det är väldigt vanligt och helt normalt att man oroar sig...speciellt om någon pratar om saker som kan gå fel! Jag är ju en orolig människa i det mesta så jag förstår att det är lätt hänt. och när man oroar sig så känner man ju efter lite extra också. Stor Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också orolig av mig, även om jag försöker ignorera det för det mesta. Jag tycker om att vara i kontroll och nu get jag mig in i nåt helt nytt så det kommer nog bli mycket sånt här. I grund och botten tänker jag dock positivt, så jag tror verkligen att allt kommer gå bra :)

   Radera
 2. Inte ska du oroa dig! Jag kände ingen rörelse alls förrän vecka 25, det är tidigt att känna redan nu! Du ska se att allt är bra med bebben! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså? Åh gud vad skönt att höra! Dumt att de skriver i gravidboken jag har att "nu kan du antagligen börja känna bebisens rörelser". Då kan jag slappna av ett tag :) tack!

   Radera