My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


onsdag 15 februari 2012

Jag vill springa

Åh vad jag saknar att springa. Jag har sånt lust att bara sticka ut och prova om det funkar, men jag vet inte om det är en så bra idé? Med tanke på att jag har fått ont de senaste gångerna, och även känner av samma onda när jag bara tar en liten promenad. Så farligt är det inte, mer obekvämt, men jag vill inte göra det värre.

Imorgon ska vi på vår första föräldragrupp! Vi missade den förra veckan eftersom vi var i England, så de andra har redan varit en gång. Det ska bli väldigt spännande att se vad det finns för folk i Kungsör, jag hoppas på att vi kan skaffa oss lite nya bekanta i vår lilla stad.

Jag tänkte passa på att fråga barnmorskan då om vad hon tror om löpningen. Tror hon inte att det kan bli värre så tänker jag nog testa att ta en liten tur till helgen.

Mina springskor saknar mig

3 kommentarer:

 1. Åh vad lyxigt, här ni redan börjat i en?! Här går man första gången runt v.30 o bara vid tre tillfällen. Lite dåligt. Hur många ggr kommer ni ses?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli kul! Jag skrev först idag men det är imorgon vi ska gå :)
   De flesta andra i gruppen har gått lite längre än mig, men de slår nog ihop de som ska ha barn i vår och i sommar eftersom Kungsör inte är så stort. Jag tror att det är 5 ggr men vi missade den första. Så har de fixat en facebookgrupp också vilket är lite kul :)

   Radera
  2. Kul. En foredetta arbetskollega har gjort en Facebook grupp också så vi är snart över 100 medlemmar. Kul. Dock ännu mer roligt Me en grupp i samma stad så man kan knyta nya kontakter.

   Radera