My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


onsdag 29 februari 2012

Begagnat

Hittade en annons på blocket.se. Ett helt set med barnmöbler för 7000 SEK. Begagnat såklart, men hur slitna kan möbler bli? Sängen med de söta små hästarna var en favorit för mig när vi har kollat runt.


Iof är det lite långt att åka 13 mil enkel resa för att hämta grejerna, men det är ändå så mycket billigare än att köpa nytt så det skulle vara värt det! Vi vill ha dem!!

Jag har mailat dem för att se om det finns kvar, håll tummarna för oss!!

Underbart söta barnmöbler från Baby Dan

4 kommentarer:

 1. Ååååh, verkligen snygga möbler...

  Dock hade jag ej själv kunnat ta så dyra för tillfället, lilla bäbis har kostat redan massor i i renovering av huset så.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de!! Jag älskar dem, och blev jätte exalterad eftersom jag gillade dem i affären men nya skulle allt gå på närmare 13000! Huuu!
   Hehe ja det drar iväg med kostnaderna, herre gud! Vi får hålla tummarna för att de här möblerna finns kvar, annars får vi fortsätta leta runt efter begagnat :)

   Radera
 2. Begagnat är kanon tycker jag. Synd att det är så dåligt med det här i Spanien bara. Här skall allt vara nytt till bebisen, tycker dem alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ett jätte bra alternativ! Även om man kanske inte vill köpa allt begagnat så kan man ju blanda lite begagnat och nytt :) Vi har börjat tänka mer och mer så pga priserna iaf :P
   Hur är priserna i Spanien? Är det lika dyrt som i Sverige med baby grejer?

   Radera