My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


torsdag 29 mars 2012

Big mistake!

Det är svårt för mig att fatta hur fort kroppen förändras när man är gravid.

Förra veckan när jag var på gymmet kunde jag ha min sport-bh. Visst den satt lite mer tight än vanligt men det funkade. Vad bra! Så i måndags bytte jag om på jobbet och satte mig i bilen för att köra till gymmet.

Big mistake! Efter bara några minuter i bilen insåg jag att sport-bh:n plötsligt satt så hårt att jag typ inte fick luft, och hur sjutton tar man av sig en sån när man kör på motorvägen??

Jag började se små svart prickar där ett tag, och fick dra och slita i den för att försöka töja ut den. Det första jag gjorde när jag kom till gymmet var att smita in på toaletten och byta till min vanliga bh!
Inte ett misstag jag kommer göra igen inom den närmaste framtiden, den åker ner i kartongerna med "efter" kläder!

Jag växer lite

4 kommentarer:

 1. Visst är det så att kläderna krymper men jag har tur som kan fortfarande ha mkt av mina vanliga kläder, kan beropå att jag haft ngr överflödskilon sedan innan men ändå visst känner man....

  Köp dig en billigare variant av sport bh nu under tiden för det är ju ngt bekvämare än vanlig bh att gymma med specielt nu när brösten blivit större..

  SvaraRadera
  Svar
  1. De enda av mina vanliga kläder som är jag kan är en del lite längre och stretchiga toppar. Annars är det rätt kört. :/ Alla mina kläder känns så pyttiga nu, jag har svårt att tänka mig att jag någonsin kommer att komma i dem igen. Kanske det får bli lite nya sommarkläder efter att bebisen kommer.

   Ja jag får nog investera i det faktiskt :)

   Radera
 2. Haha, ja visst är det ganska kul hur blind namn blir själv? Jag tycker t.ex. inte att min mage växer speciellt snabbt alls men när jag Skype'ar med mamma som bor i Teneriffa så blir hon lika förvånad varje gång! "Vad stoooor magen blivit!" "Va? Näää, den växer ju as långsamt!". Sen märker man det på något plagg man brukade bära för ett par, tre veckor sedan! Haha! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja sen verkar man växa mer i perioder också, plötsligt blir magen hur stor som helst på bara någon vecka!! :O

   Radera