My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***






lördag 24 mars 2012

I feel good

Vilken härlig dag, det är ju vår!! Eller vi kan väl säga det i alla fall, hehe!

Jag mår så jäkla bra just nu, jag känner mig precis som vanligt förutom lite tyngre då. Underbart efter mina krämpor förra veckan!!

Jag pratade med en kompis som ska ha barn samtidigt som oss, och hon berättade att hon hade haft vad hon kallade en "tillväxtperiod" förra veckan.

- Du vet när det känns som att magen är helt spänd, bebisen är mycket lugnare, man är trött och flåsig och det känns som att maten står en upp i halsen?

Eh ja!! Preciiiis som jag kände tidigare i veckan! Det är så underbart när andra förstår precis vad man menar, och kan förklara vad det beror på också!

Det är också skönt att höra att det går lite upp och ner, så bara för att jag känner mig tung och trött ena dagen behöver det inte betyda att jag kommer känna så nästa dag. Det kommer alltså inte att bli värre och värre utan gå lite upp och ner.

Lite som när man springer kan jag tänka mig, det är ju inte som att man blir tröttare och tröttare ju längre man har sprungit. Där går det också upp och ner, man kan vara helt slut men efter ett par kilometer känns det bättre igen. Ni som springer kanske förstår min liknelse (haha vilket svamligt inlägg)!

Haha, lycka till att försöka ta kort på sig själv, magen och en katt samtidigt!

2 kommentarer:

  1. Tillväxtsperiod.. att jag aldrig tänkt så? Klockrent .-) För visst är det så att vissa dagar helt klart är mycket tyngre än andra. Jag har haft 2 sådana veckor med dels jukdom och allmän känsla av trötthet...Hoppas det går över snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det härligt att tänka på det som en "period"!! Då känns det plötsligt mycket mer ok om man inte mår så bra någon dag, så vet man i alla fall att det kan ändras :)
      Ja det lär ju inte hjälpa om man är sjuk också, krya på dig!!

      Radera