My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***


onsdag 14 mars 2012

Garderoberna

James hade en himla bra idé på vad vi kan göra med garderoberna i bebisens rum. Istället för att köpa nya dörrar ska vi tapetsera dem med samma fondtapet som vi ska ha på väggen. Han var också inne på att göra någon slags ram runt tapeten.

Kanske vi sätter en helkroppsspegel på en av dörrarna, eller målar med sån där griffelfärg så det blir som en svart tavla som hon kan rita på när hon blir större. Vi får se.


Bild lånad härifrån

Sen byter vi ut knopparna, tar ut alla hyllor (bild på hur det ser ut inne i skåpen kommer, måste bara tömma dem...!) och målar vitt innuti. Vi ska sätta i nya hyllor i garderoberna till vänster, och i skåpet till höger blir det hängare i två nivåer till alla hennes små kläder.

Så ska vi köpa någon slags magnet eller nåt som gör att dörrarna stängs ordentligt, för just nu går de inte att stänga helt.Ja så lite jobb blir det, men det känns ändå som den bästa lösningen istället för att byta ut hela garderoberna!

Sen kommer även den fristående garderoben stå där inne, så det kommer finnas massor med plats för alla hennes saker.

Hennes fina garderob
Vad kul det är att komma på nya idéer, ändra sig, tänka om och prova olika saker! Det känns bra att vi började i så pass god tid att vi verkligen kan ta det lugnt och fundera innan vi gör nåt.

Nu i veckan ska vi kika lite mer på golv och tapeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar