My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***






lördag 10 mars 2012

Vår dag idag

Oj vad trött jag är i kroppen nu, ryggen och framför allt fötterna värker. Vi har grejat hemma hela dagen. Vi är inte klara men nu får det vara nog för idag. Jag har kört ca 100 maskiner tvätt, vädrat ut hela huset och våttorkat alla golv. Tömt lådor och sorterat kläder. 
Vi har verkligen ett löjligt stort hus, herre gud vad mycket skit vi samlar på oss! Hur ska man undvika det? Det tar så fruktansvärt lång tid att städa, det tar aldrig slut.

James har fixat i barnkammaren - tagit bort den gamla tapeten, spacklat och slipat väggarna och sen grundmålat. Han har även slipat panelen.

Såhär ser det ut just nu:

Spacklad, slipad och grundmålad vägg

Panelen som James har slipat


Väggen till vänster kommer att bli en fondvägg. Där var det panel innan men nu sitter det en gipsskiva där.

Här ska det upp en tapet och garderobsdörrarna ska snyggas till.
Nästa steg nu är att måla taket. Sen ska vi måla panelen vit. Efter det ska det väl läggas golv då, hur vi nu gör med det. Det lär ju bli ett nytt golv nu eftersom det är en massa målarfärg på det gamla.

Sen ska det tapetseras, en neutral tapet på de två väggarna som är vitmålade, och en fondvägg på väggen som just nu bara är en gipsskiva.

Efter det måste vi bestämma vad vi ska göra med garderoberna. Som ni ser på bilden så passar inte dörrarna ihop med luckorna, plus att dörrarna sitter lite löst och inte går att stänga helt. Så vi måste se vad vi kan göra åt det, lämna in dem på lackning eller köpa nya, beroende på vad som blir enklast/billigast.

Så det är det, egentligen inte så hemskt mycket kvar att göra, med tanke på att vi har några månader på oss. Möblerna står klara i källaren och bara väntar på att flytta in. Det känns bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar